Euroline 216 specifinių IgG rinkinys

Cytolisa 176 specifinių IgG tyrimasCytolisa 176 specifinių IgG tyrimas 1Cytolisa 176 specifinių IgG tyrimas 2Cytolisa 176 specifinių IgG tyrimas 4

Iki 2018-06-30 dienos 216 maisto produktų ir priedų tyrimui taikomas spacialus pasiūlymas – 279,00 Eur. Įprasta tyrimo kaina – 379,00 Eur.

Ką vertėtų žinoti apie EUROLINE 216 produktų tyrimą?

  • Į paletę įeina 216 maisto produktų ir priedų.
  • Atliekamas iš veninio kraujo.
  • Prieš atliekant tyrimą nebūtina specialiai pasiruošti – galima valgyti, gerti, vartoti medikamentus. Tyrimo rezultatams tai įtakos neturi.
  • Rezultatai pateikiami pacientams patogia forma: pagal imuninės reakcijos stiprumą ir maisto kategorijas.
  • Tyrimas atliekamas kasdien, atsakymas – po 1-3 dienų.
  • Tinka vaikams.

 EUROLINE 216 nustato reakciją šiems produktams:

  • Daržovės:  baklažanas, burokėliai, paprika, brokoliai, morkos, salieras, agurkas, porai, alyvuogės, svogūnai, bulvės, raudonieji kopūstai, pomidorai, ropė, cukinija, artišokai, smidrai, špinatai, salota, sultenė, saldžioji ceratonija, bambuko ūgliai, Briuselio kopūstai, kalafioras, paprastasis runkelis, Kininis kopūstas, pankolis, moliūgas, topinambai, lapinis kopūstas, ridikas, Savojos kopūstas, saldžiosios bulvės, baltasis kopūstas, trūkažolė (cikorija), Aisbergo salota, gražgarstė (rukola), avokadai.
  • Riešutai: migdolai, anakardžio riešutai, lazdyno riešutai, žemės riešutai, graikiški riešutai, pistacijos, kokosas, kavos pupelės, braziliniai riešutai, makadamijų riešutai, kedrų riešutai, kaštonai, Kola riešutai.
  • Pupelės: šparaginės pupelės, sojos pupelės, baltosios pupelės, lęšiai, žirneliai.
  • Grūdai: miežiai, gliadinas/glitimas, avižos, rugiai, spelta, kviečiai, grikiai, sėmenys, kukurūzai, soros, ryžiai, rapsai, sėjamieji žirniai, pupos, avinžirniai, spindulinė pupuolė, daržinė pupelė.
  • Vaisiai/ uogos: kiviai, citrinos, nektarinai, apelsinai, ananasas, arbūzas, kriaušės, slyvos, greipfrutai, persikai, datulės, obuoliai, abrikosai, bananai, vyšnios, vynuogės (žaliosios/mėlynosios), braškės, gervuogės, šilauogės, spanguolės, raudonieji serbentai, juodieji serbentai, figas, agrastai, melionas, žaliosios citrinos, ličiai, mangai, papaja, granatai, avietės, erškėtis, melionas (kantalupa).
  • Žuvis/jūrų gėrybės: lašiša, tunas, kardžuvė, upėtakis, karpis, lydeka, ungurys,  menkė, juodadėmė menkė, skumbrė, dorada, otas, silkė, ančiuviai, jūrų liežuvis, gėlavandenis vėžys, moliuskai, krevetės, kalmaras, omaras, aštunkojis, austrės, sardinė, vandenyno ešerys, jūros ešerys, ikrai, krabas.
  • Grybai: Grybų mišinys 1: gluosninė kreivabudė, pievagrybiai, Shiitake grybai, voveraitės. Grybų mišinys 2: rudakepuris aksombaravykis, baravykas.
  • Mėsa: jautiena, vištiena, antiena, žąsiena, aviena, ožkiena, kiauliena, kalakutiena, strutiena, putpelių mėsa, triušiena, stirniena, patarškinių mėsa, arkliena.
  • Pieno produktai: karvės pienas, ožkos pienas, ožkos sūris, avies pienas, avies sūris, kamambertas, jogurtas, kefyras, sviestas, beta-laktoglobulinas, kazeinas, Ementalio sūris, grūdėta varškė, Mocarela, apdirbtas sūris, krešinto pieno sūris.
  • Kiaušiniai: kiaušinio trynys, kiaušinio baltymas.
  • Prieskoniai: čili pipiras, krienai, bazilikas, pipirai (juodieji/baltieji), cinamonas, česnakas, askaloninis česnakas, garstyčių sėklos, muskatas, raudonėlis, petražolė, pipirmėtė, aguonų sėklos, rozmarinas, čiobrelis, vanilė, sezamas, saulėgrąžų sėklos, medus, kava, juodoji arbata, alaus mielės, kepimo mielės, vynmedžių lapai, saldymedžio šaknis, razinos, anyžius, Lauro lapai, ramunėlės, kaparėliai, laiškinis česnakas, gvazdikėliai, kalendra, kmynai, krapai, imbieras, mairūnas, šafranas, šalavijas, Kajeno pipiras, karis, peletrūnas, apyniai, mėta, agaras, alijošius, žalioji arbata, kepimo milteliai, dygminų aliejus.

Jei tyrimas parodė teigiamą reakciją kuriems nors produktams, eliminuodami juos iš savo mitybos* galite ženkliai pagerinti savo savijautą. Patarimų, kaip keisti netoleruojamus maisto produktus, gausite atlikę maisto netoleravimo tyrimą.

* Prieš ženkliai keičiant mitybą rekomenduojama pasitarti su savo gydytoju, dietologu arba mitybos specialistu.